20.03.15

Сьогодні - Всесвітній день щастя

                 Міжнародний день щастя
  Будь-яка людина прагне бути щасливою, або хоча б зовсім не проти того, щоб бодай зрідка, але відчувати такий стан, при якому присутнє почуття найбільшого внутрішнього задоволення своїм власним буттям, повноти і осмисленості життя. Когось це почуття залишає дуже рідко, хтось, навпаки, вже й забув, що може відчувати щось подібне, але бути щасливою людиною здавалося б дуже просто і дуже природньо.
Враховуючи, що прагнення до щастя є основоположною метою людства, Генеральна Асамблея ООН, за даними проекту DilovaMova.com, 28-го червня 2012-го року, на своєму 118-му пленарному засіданні прийняла відповідну резолюцію, в якій запропонувала всім державам - членам і структурам самої системи організації Об’єднаних Націй, а також і іншим регіональним і міжнародним організаціям, широкому громадянському суспільству, включаючи як неурядові організації, так і приватних осіб, відзначати Міжнародний день щастя, і постановила щорічно проводити його 20-го березня.  Саме ця дата була обрана не випадково. 20 березня – день весняного сонцестояння, коли день дорівнює ночі і сонце світить однаково для всіх жителів земної кулі. Таким чином, цей день символізує рівне право на щастя кожного мешканця планети.
Шкільна бібліотека школи-колегіуму №29 долучилась до відзначення цього дня. Бібліотекарі з бібліотечним активом підготували «Дерево щастя». На цьому дереві були розміщені листочки з висловами відомих людей про щастя. Кожен бажаючий мав змогу взяти з собою те, що йому хотілося б для щастя.
 Підтримуючи дану ініціативу, ми щиро бажаємо всім і кожному бути щасливим! Нагадуємо, що навчитися радіти малому не так важко і під силу кожному з нас. Щастя і радість - це брати близнюки. Задовольняючись малим набагато легше отримати більше!

                           Будьте щасливі, зі святом!
Бібліотечний актив допомагає виготовляти
 "Дерево щастя"






Студенти ВДПУ ім. М.М. Коцюбинського
взяли з собою те, що їм  потрібно для щастя


Учні нашої школи також не обходять "Дерево щастя"



Немає коментарів:

Дописати коментар