30.03.17

"Нам книжка відкриває всі світи"


На виконання наказу Департаменту освіти Вінницької міської ради від 06.03.2017  №100  «Про проведення у шкільних бібліотеках міста Всеукраїнського тижня дитячого читання у школі-колегіумі з 20.03.2017 р. по 24.03.2017 р. був проведений Всеукраїнський тиждень дитячого читання під назвою:
                «Нам книжка відкриває всі світи»
 Тиждень дитячого читання розпочався з  інформаційного перегляду до д.н. Ліни Костенко  «Життя іде і все без коректур» та оголошення про початок акції  «Подаруй бібліотеці нову книгу».
Учні колегіуму мали змогу на кожній перерві здійснити віртуальну подорож «Пам’ятники літературним героям»  та «Пам’ятники казковим героям», яка презентувалась у холі закладу.
День поезії у школі був присвячений творчості Л. Костенко та М. Рильського. Учні 8-9 класів (Саутіна Д., Скоробогач А.,Пшеничний В., Тесминецька Т., Хоменко В.) читали вірші по шкільному радіо під час перерв.
З учнями 3-В класу була проведена літературна гра «До казки на гостину» з використання мультимедійної презентації, де учні активно приймали участь, на відмінно показали свої знання з казок.
Учні ГПД взяли участь у майстер-класі по виготовленню саморобної книжечки «Перші весняні квіти».
 6-В клас мав змогу на краєзнавчій годині  почути цікаві факти та переглянути відео про  «Сім чудес Вінниччини», зокрема про Державний історико-культурний заповідник «Буша».
Квест «Школа детективів» проводився   з учнями 5-Б класу, де діти на різних зупинках показували свої знання, проявляли  логіку, кмітливість, витримку, згуртованість та бажання перемогти.
Бібліотекарями Огороднічук В.Д. та Вальчук Н.О. була оформлена книжкова виставка «Світ казковий загадковий».
    Під час проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання бібліотекарі підготували та презентували в холі школи-колегіуму  мультимедійну презентацію «Найбільші бібліотеки світу», яка дала змогу учням познайомитись з книгозбірнями світу.
З учнями 2-Б класу відбулася екскурсія до міської бібліотеки-філії №12 ім. Т.Г. Шевченка на бібліотечне свято «Із книгою ми дружимо, живемо – не тужимо».















Немає коментарів:

Дописати коментар